Tuesday, August 7, 2012

KAD RAYA RABBANI

Aloha! Salam Ramadan buat semua pelayar blog Diary Budiey ni.

Dikatakan 80% yang suka melayari blog ni adalah terdiri di kalangan orang-orang yang ingin tahu kehidupan sebenar Budiey dan mereka adalah yang bohsan dengan blog budiey.com yang asyik memaparkan berita dan event selebriti di Malaysia.

Adakah kajian ini betul? Korang yang jawab!

Okay, beberapa hari lalu, aku menerima sekeping kad dari kumpulan nasyid paling popular di Malaysia. Siapa lagi kalau bukan RABBANI.

Terima kasih atas kad raya ini.

Sumpah! Aku nangis tgk Chong Wei kalah. Takpe. Ini gambar kad raya dari Rabbani.

Rabbani sekarang semakin berkembang. Terbaru, kumpulan nasyid paling ramai ahlinya ini telah melancarkan RABBANI MEDIA.

Juga diorang ada jual aplikasi di iPhone & iPad untuk aplikasi iZikir.

Aku dah cuba download iZikir ke dalam iPad. Ternyata, aku banyak belajar macam-macam doa. Pendek kata, dari saat kita bangun dari tidur hinggalah kita tidur semula, ada doanya.

Raya tanpa aiskrim Basking Robbing Huwaaaaa. Kad Raya Rabbani lawa gak.

Selamat Berpuasa dan Selamat Berbuka dari Budiey. #eh!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts