Friday, March 15, 2013

ADSENSE

Hidup ini memang tak lepas dari masalah. Masalah aku sekarang banyak jugak. Masa juga adalah satu masalah. Hari ni dah 15 Mac. Masa yang sangat suntuk untuk buat kerja yang bertimbun. Itu jugak masalah.

Aku cuba buat sedaya upaya sedaya yang termampu.

Minggu ini, Google Adsense buat hal lagi bila aku punya akaun kena disable gara-gara aku edit code dengan menggunakan iFrames dalam kod Adsense. Baru je duit nak membiak. Aku sudah pun buat tindakan. Aku deleted semua code dan deactivate plugin Google Adsense. Aku baru je upgrade dengan pro. Terus kena bagi warning. Aku rasa dah 3 hari aku fah hantar emel kat Adsense tapi sampai sekarang aku masih belum dapat apa apa jawapan dari Google.

Biarkan lah. Nak buat macamana dah takde rezeki. Masalah tak besar mana sangat.

Popular Posts