Wednesday, January 9, 2013

TERTEKANKAN

Yeay, akhirnya... berjaya jugak aku login blogspot jurnal aku yang lama aku tinggalkan bersawang. Argh! Agak klise bila aku menulis seperti orang giler yang tak tahu malu nih.

Hey, korang apa khabar? Harap korang ceria-ceriakan diri walaupun korang susah hati, aku tahu.

Ntah, apa aku nak tulis eh.

Pasal #partybudiey jom!

Okay, aku nak cerita tentang #partybudiey la. Tapi stress gak la cerita pasal party ni sebab semua kerja aku kena buat sorang-sorang sekarang ni.

Eh, tak ke dari dulu aku buat sorang ke?

Yes, tapi sekarang ni aku rasa macam aku ni keseorangan yang amat sangat. Sampai masa, bila kita membesar dewasa dan mengarah ke usia tua, memang itu yang aku akan rasakan.

Jadi blogger sepenuh masa. Sangat-sangat menekankan aku.

Dulu lain, sekarang dah jadi lain dah. Dulu, aku passion dan excited giler nak buat party. Gembirakan orang dengan memberi hadiah. Itu matlamat aku.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts