Monday, August 8, 2011

PUMA

Dalam jadual aku hari ni cuma ada event PUMA je. Tapi sorry la beb, aku tak dapat join. Bukan sebab Siti Saleha tak join tapi sebab ntah aku takde mood kot. Lagi pun aku dah janji dengan wife nak berbuka sama-sama di rumah ayah G. So, apa boleh buat, event tu start jam 5 petang. Tak sanggup nak rushing. Lagi pun nak temankan wife beli juadah berbuka kat Bazar Ramadan di Taman Samudera









- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment

Popular Posts