Sunday, August 21, 2011

BUDIEY JUNIOR

Sabtu dah tiba, aku dan wife berpakat nak ke Klinik Samudera untuk periksa kehamilan. Dua hari lepas, isteri aku ada buat pemeriksaan sendiri di rumah dan keputusannya positif, isteri aku hamil. Tahniah buat diri aku sendiri. Untuk mengesahkan lagi, aku datang jumpa Doktor Dato' Premjeet. Lepas buat pregnancy test, maka sahlah isteri aku hamil.

Oleh kerana ini anak pertama kami, maka rasa excited tu lebih sikitlah. Maklumlah, dah lama jugak kami tunggu berita gembira ini, dah 2 tahun lebih kami kahwin, sekarang baru nampak hasilnya. Ingat ke senang je nak buat anak. Hehe.

Apa-apa pun syukurlah sebab


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment

Popular Posts