Wednesday, March 30, 2011

ROSSA

Sekarang, aku baru sampai di IL PRIMO. Pertama kali sampai sini. Tempat lepak yang best. Nyaman. Kawasan parking pun besar. Tak payah nak masuk basement.

Kat sini sekarang ni, ada pelancaran album Rossa. Rasanya ini kali kedua aku jumpa Rossa. Kali pertama masa Rossa launching album kat Hotel Royal Chulan. Tapi masa tu Maxis yg jemput aku. Kali ini Celcom pulak yang taja. Cuma yang jemput aku pR Suria Records. Sebenarnya, ini kali pertama diorang jemput secara officially.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. Hello, nak betulkan fakta dalam cerita ulangtahun rtm di budiey. com. tak tau nak ke mana, lalu ke sini je. bhg drama rtm sudah lama ditubuhkan, sebelum 1982. ketika zaman hitam putih, sudah ada drama tv. drama swasta diwujudkan pada 1982.

    ReplyDelete

Popular Posts